Verslo konsultacijos

V

iena pagrindinių UAB „Finarima“ teikiamų paslaugų – verslo konsultavimas.

Kiekvienas įmonės savininkas ar vadovas, kad ir koks patyręs bei profesionalus būtų, susiduria su situacijomis, į kurias reikia pažvelgti iš šalies, be išankstinių nuostatų ir su visiškai nauju požiūriu. Kompetentingo specialisto konsultacija leis priimti pamatuotus sprendimus, didinančius įmonės veiklos efektyvumą.

Kiekvienas projektas, kurio imasi „Finarimos“ komanda, yra unikalus, todėl sukaupta patirtis – labai  svarbi. Kiekvienas mūsų darbuotojas specializuojasi skirtingose verslo srityse, tai kuria mūsų veiklai pridėtinę vertę.

Kam reikalinga verslo konsultacija? Išties, bet kuriam verslininkui. Pradedantysis verslininkas dažnai nežino, kokią įmonę reikėtų įregistruoti – UAB „Finarima“ specialistai padeda atidaryti įmonę nuo pat pradžios, sutvarkyti visus reikalingus buhalterinius dokumentus.

Jei jau turite veikiantį verslą ir matote, kad veikla nėra pelninga, vadinasi, kažkas įmonės viduje veikia netinkamai. Verslo konsultacijos padeda optimizuoti įmonės veiklą, suvaldyti finansų srautus, daugeliu atvejų sutaupyti netikslingai naudojamas lėšas. Net įmonei esant ant bankroto ribos, pertvarkius veiklos modelį, galima ją išsaugoti.

Taip pat, galime padėti išregistruoti įmonę, ypač kritiniais atvejais. UAB „Finarima“ komanda drąsiai imasi sunkių projektų, kuriems dauguma specialistų vilčių nebeteikia. Galime padėti parduoti ar nupirkti verslus, atidaryti banko sąskaitas.

Buhalterinės apskaitos paslaugos

Dar viena, ypač svarbi, mūsų veiklos dalis – tarpininkavimas. Kai verslo atstovai nepajėgia susikalbėti su valstybinėmis ar teisinėmis institucijomis, tenka verslo kalbą versti į teisininkų ir atvirkščiai.

Mūsų specialistai supranta, jog vienam klausimui negali būti rastas tik vienas atsakymas, todėl visada yra ieškoma ir apsvarstoma keletas alternatyvų.

Kaip atrodo verslo konsultacija? Vyksta pradinis pokalbis, vėliau analizuojami įmonės apskaitos duomenys, apžvelgiami įmonės konkurentai. Gavus visus įmonės rodiklius, įvertiname, kas jos veikloje yra negerai bei galime pasiūlyti sprendimus. Kartu su verslo vadovais paruošiame veiksmų planą ir jį vykdydami iš naujo vertiname rodiklius. Teigiami pokyčiai atsiranda gana greitai – vidutiniškai jau po mėnesio galime matyti rezultatus.

„Finarima” siūlomos verslo konsultacijos apima strateginį verslo valdymą, veiklos vertinimą ir nuosavybės vertės didinimą, projektų ir veiklos finansavimą, finansinės rizikos valdymą, įmonių susijungimus ir įsigijimus, verslo restruktūrizavimą, įmonių uždarymo konsultacijas. Dirbame tarptautiniu mastu – nuo JAV iki Japonijos.

„Finarima” atskleis naujas perspektyvas Jūsų verslui!