Įmonių išregistravimas

Į

monės išregistravimas yra juridinio asmens veiklos pabaiga, tai yra, procesas, kai jo veikla nutrūksta. Juridinis asmuo išregistruojamas iš juridinio asmens registro, o jo teisės ir pareigos niekam kitam nepereina.

Įmonės išregistravimas aktualus ne tik tada, kai ketinama tiesiog sustabdyti juridinio asmens veiklą. Dažnais atvejais paprastas juridinio asmens veiklos sustabdymas ar įmonės reorganizavimas (kai juridinio asmens teisės ir pareigos pereina kitiems asmenims) ne visada bus tinkamas sprendimas. Norint pabaigti juridinio asmens vardu prisiimtus įsipareigojimus ir apsidrausti nuo gresiančių naujų skolų ar papildomų kreditorių reikalavimų, įmonės išregistravimas yra geresnis sprendimas.

Buhalterinės apskaitos paslaugos
Imoniu isregistravimas
U

AB „Finarima“ suteikia teisinę pagalbą išregistruojant ir uždarant įmones Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Suomijoje ir daugelyje kitų pasaulio šalių. Teikiamos profesionalios teisinės konsultacijos visais įmonių išregistravimo proceso metu kylančiais klausimais. Ilgametė mūsų įmonės specialistų patirtis garantuoja Jums greitas, kokybiškas ir beskausmes įmonės išregistravimo paslaugas, konsultacijas visais įmonės išregistravimo klausimais, išregistravimo akto ir ataskaitų paruošimą, išregistravimo procedūroms reikalingų dokumentų parengimą ir visko, ko gali prireikti šių procedūrų metu.

UAB „Finarima“ atstovauja Jūsų interesus visose įmonės išregistravimo stadijose. Su „Finarima“ viskas vyks greitai ir lengvai.